PRIMODAT MOBDESIGN: DE PRIMA CALITATE !

Suntem o societate cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Obiectul nostru de activitate este confectionarea oricarui tip de mobilier din PAL melaminat: mobila bucatarie, mobila hol, mobila living, dormitor, birou, camera tineret si alte tipuri de mobilier.

Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor. Procesele de fabricatie sunt conform celor mai inalte tehnologii si pentru aceasta suntem dotati cu mijloace de productie moderne ( circular, masina cant ABS, CNC comada numerica). Oferim servicii complete si de calitate : proiectare, executie, transport si montare.

Transportul si montajul sunt gratuite pentru produsele care depasesc suma de 1000 RON in Bucuresti si Ilfov Filosofia noastra este ca putem merge inainte numai daca clientii nostri sunt multumiti. De aceea, ne straduim sa satisfacem toate dorintele clientului, dorim sa fim parteneri de incredere din toate punctele de vedere,

Stimate vizitator (speram ca si viitor client) te invitam sa iei cea mai buna decizie si sa ne alegi pentru a-ti realiza mobilierul visat.

Contact:
Program:

Luni – Vineri: 08:00 AM – 17:00 PM

Adresa:

Strada Popesti Romani, 37
Popesti Leordeni | Ilfov