Mobila tineret

Modelele expuse se pot fabrica pe orice dimensiune, culoare sau model. 

 

Oferim reduceri in cazul comenzilor mari (ex: mobilarea unui apartament intreg, a unei case/vile, a unui hotel sau pensiune, a unei institutii).

Camera de tineret Dormitor modern, linii simple, practic, ideal pentru camerele de tineret sau pentru camerele cu spatii mici. Mobilier pentru tineret alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila. Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Cand cumparati mobilier pentru camera copilului, pastrati in minte cateva aspecte.

Inainte de toate patul trebuie sa fie rezistent si daca bugetul dumneavoastra sau marimea camerei permite patul pote fi dublu avand in vedere necesitatile copiilor pe masura ce cresc. Copilul dumneavoastra va avea de asemenea de castigat avand un birou si un scaun confortabil in camera lui pentru a-si face temele sau pentru a studia.

Lasati copilul sa va ajute sa alegeti modelul si finisajul mobilierului pentru camera lui. Daca sunt destul de mari, asigurati-va ca sunt constienti de bugetul pe care il aveti la dispozitie pentru mobila si de asemenea aratati-le practicabilitatea sau impractibilitatea alegerii facute . Multi copii stiu foarte bine ce vor , in orice caz isi pot schimba drastic preferintele in cateva luni. Ajutati sa-si pastreze un echilibru in ceea ce aleg, astfel incat sa se poata adapta la nevoile lor de schimbare pe masura ce cresc.